top of page

Stress- en burnout coaching

In mijn praktijk of online

Als je verlangt naar meer innerlijke rust

Je kan bij mij terecht als je stressniveau (chronisch) te hoog blijft, als je blijft piekeren, angstig bent, aan de rand staat (of herstellend bent) van een burn-out of stress ervaart op het werk of in je relatie. 

Mijn visie en aanpak

Symptomen van stress

 • Je ervaart meer innerlijke spanning dan je werkelijk aankan

 • Je voelt je mentaal en emotioneel uitgeput

 • Je bent snel overprikkeld

 • Je reageert vaak over-emotioneel

 • Je wil alles op je eentje doen, ook als je vermoeid bent

 • Je hebt moeite om ‘nee’ te zeggen

 • Je worstelt met perfectionisme

 • Je voelt geen innerlijke rust

 • Je gedachten staan niet (meer) stil

 • Je nachtrust is (ernstig) verstoord

Copy of WhatsApp Image 2023-10-02 at 11.29_edited.jpg

Mijn visie & aanpak

Ervaar je stress? Dan sta je onder meer innerlijke druk dan je werkelijk aankan. Je hebt teveel hooi op je vork genomen of teveel tijd doorgebracht in een omgeving die niet goed bij je past, waardoor je zenuwstelsel overprikkeld is geraakt. Hierdoor neig je om te bevriezen, te vechten of te vluchten.

 

Onder stress denk je overmatig (piekeren), je voelt je angstig, futloos of uitgeput, je bent emotioneel uit balans en je sluit je (steeds meer) af van anderen. 

 

Slaag je er niet meer in om je stressreactie onder controle te krijgen? Dan help ik je graag om je verloren innerlijke rust terug te winnen.

Tijdens een coachingsessie schep ik eerst en vooral een veilige, warme ruimte waar je helemaal jezelf kan zijn. Met behulp van relaxatietherapie, ademwerk en hypnotherapie ga ik op een zachte, maar krachtige manier in de diepte. Ik werk met het lichaam en wat je voelt, want vaak ligt daar de sleutel voor je herstel. Stap voor stap begeleid ik je terug naar de ontspannen versie van jezelf.

 

Na een sessie zal je ervaren dat je gedachten en emoties terug in balans zijn. Je denkt minder, je voelt meer en er ontstaat meer openheid in jezelf, waardoor je terug in verbinding gaat met anderen. Ik leer je ook hoe je -na de sessie(s)- je stressniveau kan bewaken, zodat je terug met meer energie, zelfvertrouwen en levensvreugde door het leven kan gaan.

Ik heb een vraag     Mijn tarieven

Wat klanten zeggen

"Ik voelde me op het gemak bij Lesly doordat ze luisterende en me op mijn eigen tempo mezelf heeft laten kennen zonder oordelen. Door hypnose en een aantal testen kwam ik tot betere inzichten en een andere manier om in het dagelijkse leven te staan. Meer loslaten enz… Een aanrader om even bij alles stil te staan en samen met Lesly’s persoonlijke aanpak een goede voor jezelf vinden om gelukkig te zijn en jouw essentie te vinden in het leven!"

- Vangaever Sofie

hypnose_foto.jpg

Tarieven

Stress- en burnout coaching

Een eerste intakegesprek is vereist om je problematieken rond stress te verduidelijken. Na dit gesprek stel ik een gepast coachingtraject voor.

De coachingsessies gaan door in mijn praktijkruimte te Kuurne. De sessie kan ook online doorgaan als je dit wenst.

 

Je afspraak kan geannuleerd worden via telefoon tot 24u voor aanvang. Zonder tijdige annulering wordt de geplande sessie aangerekend, tenzij bij een geldige reden zoals ziekte.

 • Intakegesprek:  80 euro (1 uur)

 • Stress- & burn-outcoaching:  80 euro (1 uur)

 • Relaxatietherapie:  80 euro (1 uur)

 • Ademwerk:  120 euro (anderhalf uur)

 • Hypnotherapie:  120 euro (anderhalf uur)

Over Lesly

Als erkend coach- en therapeut is het mijn drijfveer om mensen te laten leven vanuit hun hart.

Mijn klanten omschrijven mij als een warm en empathisch persoon. Ik geniet ervan om hen te begeleiden naar meer rust en zelfvertrouwen.

 

Contacteer mij met je vragen

WhatsApp Image 2023-10-02 at 11.29_edite
bottom of page