top of page
2.png

Reconnection Retreat Ibiza 

Welkom op onze Reconnection Retreat op het betoverende eiland Ibiza. Laat je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel verrijken op deze krachtplek. Trek er samen met ons op uit en (her)ontdek je ware zelf. Kom je graag alleen, met een vriendin of met je partner? Het kan allemaal!

Tijdens de week van 12 november tot 19 november is het onze missie om je terug in contact te brengen met je diepste zelf en innerlijke rust. De nieuwe maan in Schorpioen op 13 november zal ons ondersteunen bij het verkennen van onze innerlijke wereld.

Ons zorgvuldig samengesteld programma in combinatie met de adembenemende schoonheid van Ibiza en de krachtige energie van dit magische eiland zal jouw innerlijke wereld voeden. Aan de hand van ademwerk, relaxatie, dans, meditatie, lichaamswerk en opstellingswerk gaan we aan de slag om jouw ware zelf te (her)ontdekken, als ook een een diepere connectie aan te gaan tussen jezelf en anderen.

 

Daarnaast zal er voldoende tijd zijn om te genieten van de rust die dit prachtige eiland met zich meebrengt, als ook voldoende tijd voor wat welverdiende me-time. Tot slot verkennen samen we het eiland: een aantal krachtplekken en mooie baaitjes bezoeken mag uiteraard niet ontbreken tijdens onze Ibiza Retreat!

Wij geloven ook in de kracht van gezond eten. Het is dan ook geen verrassing dat gezond en lekker eten een centrale rol speelt tijdens deze Reconnection Retrait. Onze kok, Mayla, staat bekend om haar heerlijke gezonde gerechten. Maya werkt steeds met verse biologische ingrediënten en een hoge dosis liefde, en dat proef je. 

Onze Reconnection Retreat op Ibiza wordt begeleid door Lesly Vancoillie en Wim Vandenbergh. Ze hebben uitgebreide expertise op het gebied van ademwerk, lichaamsgericht werk, relaxatie, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Laat hun liefdevolle aanpak je inspireren om je ware essentie te ontdekken tijdens deze transformerende week. De retreat biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei en transformatie.

Heb je het gevoel dat deze retreat iets voor jou is? 

Neem dan gerust contact op met ons voor een verkennend gesprekje via info@leslyvancoillie.be.

Wie is Lesly?

Lesly Vancoillie staat bekend om haar sterke intuïtie, rust en diepzinnigheid. Zij heeft de gave om heel snel een veilig kader te scheppen en mensen tot diepe ontspanning te brengen. Ze weet spiritualiteit te brengen op een down to earth manier.

 

Haar ondersteuning wordt als rustgevend, fijngevoelig en liefdevol ervaren waardoor zij mensen heel snel naar hun gevoel weet te brengen. 

Lesly is erkend ICF coach en lichaamsgericht therapeut en heeft ruim 10 jaar ervaring in zowel individueel werk als met groepen waar ze werkt rond onderliggende stresspatronen. Ze werkt via en mix aan diverse methodieken waaronder coaching, ademwerk, relaxatie, hypnose en lichaamswerk. Deze technieken helpen mensen aan diepe ontspanning, persoonlijke groei en transformatie.

WhatsApp Image 2023-06-22 at 18.35.25.jpeg

 

Wie is Wim? 

Wim Vandenbergh staat bekend om zijn rust, inzicht en visie. Hij heeft een scherp observatievermogen en kan goed verbanden leggen. Zijn ondersteuning wordt als liefdevol ervaren en hij weet altijd de juiste snaar te raken. 

 

Wim maakt gebruik van verschillende tools om transformatie te bewerkstelligen, waaronder lichaamswerk, beweging, dans en systeemopstellingen. Deze technieken helpen mensen om persoonlijke groei en verandering te realiseren. 

WhatsApp Image 2023-06-26 at 17.56.52.jpeg

Tarief:

Voor 7 overnachtingen all-in verblijf 
Tarief: 1799 euro

Inschrijving definitief na overschrijving op rek nr. BE09 3632 34150057

Praktisch

Onze Reconnection Retreat begint op zondag 12 november en eindigt op zondag 19 november. Inchecken is mogelijk vanaf 16:00 uur op 12 november en uitchecken is op 19 november om 10:00 uurDe prijs voor onze Ibiza Retreat bedraagt €1799 voor 7 nachten, dit omvat:

  • Het volledig verblijf in onze gezellige villa met zicht op zee

  • Een dagelijks gezond en heerlijk ontbijt, lunch en avondmaal

  • Water en thee à volonté

  • Een uitstap op het prachtige eiland Ibiza

  • De vlucht en vervoer luchthaven-bestemming zijn niet inbegrepen

Schrijf je in vóór 30 juli 2023 en geniet van 10% vroegboekkorting. 

Ben jij (en je partner) klaar voor een reis naar je innerlijke wereld? Schrijf je nog vandaag in voor onze Reconnection Retrait Ibiza. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt tot max. 10 deelnemers. Snel inschrijven is de boodschap!

bottom of page