top of page
2.png

Re-connection Retreat Ibiza 

Welkom bij ons Re-connection Retreat op het magische Ibiza. Na het succes van het vorige retreat nemen we je terug mee in een diepe transformerende (innerlijk) reis.

Tijdens deze editie 27oktober tot 3 november richten we ons op het thema ‘liefde en relaties’. In deze week zorgen wij voor een mooie balans tussen innerlijk werk, genieten en ontspanning.

Loop je in je liefdesleven of je relatie aan tegen verlatingsangst en/of bindingsangst? Ervaar je patronen in je liefdesleven die je stress bezorgen? Of uitdagingen waar je het lastig mee hebt? Dan is dit retreat zeker iets voor jou! 

Wanneer je de liefde als pijnlijk ervaart, is het tijd om even stil te staan bij jezelf en de manier waarop jij in relaties staat. We onderzoeken samen gevoelens van angst, onzekerheid, wantrouwen, twijfels, jaloezie, schaamte, en meer. Wat zijn jouw patronen in romantische relaties? Hoe kan je emoties reguleren en duidelijk communiceren?

 

Aan de hand van ervaringsgerichte sessies gaan we jouw emotionele leefwereld verkennen. Elke dag staat in het teken van een ander thema en gaan we aan de slag met ademhalingssessies, lichaamsgerichte therapie, familie opstellingen, innerlijke kind werk, coaching, rituelen, relaxatie, meditatie, dans, spel en deelcirkels.

 

Hierdoor ontdekken we onze authentieke reacties en gevoelens. We duiken in de diverse hechtingsstijlen, variërend van veilig- tot vermijdend gehecht. Het begrijpen van deze stijlen opent de deur naar diepere verbinding met onszelf en anderen. Daarnaast gaan we ook aan de slag met het leren reguleren van ons centraal zenuwstelsel zodat we bij (liefdes)stress makkelijker tot rust kunnen komen.

Gedurende deze week ontdek je ook de kracht van verbindende communicatie en bieden we de mogelijkheid aan om de week af te sluiten met een individuele coaching ter integratie.  

 

Dit alles ondersteunen we met een prachtige locatie, lekker gezond eten en ontspannende uitstapjes. Zo verkennen we het eiland en daarnaast voorzien we voldoende me-time en integratietijd. Tijdens een ontspannen daguitstap naar Es Vedra geniet je van de adembenemende schoonheid en spirituele energie van deze bijzondere plek. Je krijgt ook de gelegenheid om de traditionele sfeer van een hippymarkt op te snuiven. De voorlaatste avonds maken we er nog een fijn feestje van. We dossen ons helemaal uit voor een gezellig diner met dansparty.

 

Na deze week van diepe verbinding en zelfontdekking vertrek je met hernieuwde energie naar huis. Je ervaart meer innerlijke rust en neemt nieuwe inzichten mee die je concreet kan gebruiken om een nieuw elan te geven aan je liefdesleven.

 

 

Ps: Er is ook de mogelijkheid om tijdens vrije momenten een privé massage (op eigen kosten) te boeken.

 

Begeleiding: 

Lesly Vancoillie en Wim Vandenbergh

Heb je het gevoel dat deze retreat iets voor jou is? 

Neem dan gerust contact op met ons voor een verkennend gesprekje via info@leslyvancoillie.be.

Wie is Lesly?

Lesly Vancoillie staat bekend om haar sterke intuïtie, rust en diepzinnigheid. Zij heeft de gave om heel snel een veilig kader te scheppen en mensen tot diepe ontspanning te brengen. Ze weet spiritualiteit te brengen op een down to earth manier.

 

Haar ondersteuning wordt als rustgevend, fijngevoelig en liefdevol ervaren waardoor zij mensen heel snel naar hun gevoel weet te brengen. 

Lesly is erkend ICF coach en lichaamsgericht therapeut en heeft ruim 10 jaar ervaring in zowel individueel werk als met groepen waar ze werkt rond onderliggende stresspatronen. Ze werkt via en mix aan diverse methodieken waaronder coaching, ademwerk, relaxatie, hypnose en lichaamswerk. Deze technieken helpen mensen aan diepe ontspanning, persoonlijke groei en transformatie.

WhatsApp Image 2023-06-22 at 18.35.25.jpeg

 

Wie is Wim? 

Wim Vandenbergh staat bekend om zijn rust, inzicht en visie. Hij heeft een scherp observatievermogen en kan goed verbanden leggen. Zijn ondersteuning wordt als liefdevol ervaren en hij weet altijd de juiste snaar te raken. 

 

Wim maakt gebruik van verschillende tools om transformatie te bewerkstelligen, waaronder lichaamswerk, beweging, dans en systeemopstellingen. Deze technieken helpen mensen om persoonlijke groei en verandering te realiseren. 

WhatsApp Image 2023-06-26 at 17.56.52.jpeg

Tarief:

Voor 7 overnachtingen all-in verblijf 
Tarief met vroegboekkorting voor 30juni : 1797 euro

Na 30juni bedraagt het tarief 1977 euro

Inschrijving definitief na overschrijving op rek nr. BE09 3632 34150057

Praktisch

Onze Reconnection Retreat begint op zondag 27 oktober en eindigt op zondag 3 november. Inchecken is mogelijk vanaf 16:00 uur op 27 oktober en uitchecken is op 3 november om 10:00 uurDe prijs voor onze Ibiza Retreat bedraagt voor 30juni 2024 €1797 voor 7 nachten, dit omvat:

  • Het volledig verblijf in onze gezellige villa met zicht op zee

  • Een dagelijks gezond en heerlijk ontbijt, lunch en avondmaal

  • Water en thee à volonté

  • Diverse uitstappen op het prachtige eiland Ibiza

  • De vlucht en vervoer luchthaven-bestemming zijn niet inbegrepen (prijs vlucht wordt geschat rond de € 350) Wij raden aan om de heen en terugvlucht apart te boeken. 

Ben jij (en je partner) klaar voor een reis naar je innerlijke wereld? Schrijf je nog vandaag in voor onze Reconnection Retrait Ibiza. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt tot max. 10 deelnemers. Snel inschrijven is de boodschap!

bottom of page