top of page
arno-smit-sKJ7zSylUao-unsplash.jpg

OVER ONS

Over Lesly

Mijn drijfveer is om mensen opnieuw te laten leven vanuit hun hart in plaats vanuit hun hoofd. Toen ik 15 jaar geleden in een stevige burn-out belandde, kwam ik erachter dat onze gedachten en ons lichaam sterk met elkaar verbonden zijn. Ik besefte dat het tijd was voor verandering, schoolde me om tot ICF-gecertificeerd coach en volgde diverse therapieopleidingen, zoals relaxatietherapie, hypnotherapie en relatietherapie.

 

De afgelopen 10 jaar coachte ik heel wat cliënten rond thema’s als stress, perfectionisme, zelfvertrouwen, (zelf)liefde en relaties. Hoewel ik spiritueel ben ingesteld, bied ik een nuchtere en vernieuwende blik op jouw leven. Met mijn fijngevoelige en intuïtieve aard creëer ik een veilige omgeving, met respect voor alle emoties die je voelt. De combinatie van een cognitieve en lichaamsgerichte aanpak betekent voor mij de sleutel tot echte verandering!

WhatsApp Image 2023-10-02 at 11.29.35.jpeg
foto.jpg

Over Marijke

Met een rijke achtergrond als arbeidspsycholoog en HR-consultant bouwde ik de voorbije jaren een uitgebreide ervaring op. Vanuit mijn diepgaande interesse in menselijke interacties liet ik me certificeren als coach en volgde ik een opleiding relatiecoaching. Vandaag help ik anderen om actie te ondernemen en hun diepste dromen na te jagen, zowel op professioneel vlak als in hun persoonlijke leven.

 

Met mijn sterk empathische karakter en aanstekelijke enthousiasme weet ik anderen te inspireren en te overtuigen om zelf het roer in handen te nemen. Mijn doel? Dat is ervoor zorgen dat je meer geluk vindt in je persoonlijke leven en in jouw relaties.

Voel je een klik met ons? Wil je samen op zoek gaan naar je diepere zelf? En wil jij ook meer zelfliefde in je leven ervaren?

 

Plan dan een eerste kennismakingsgesprek in. Dan gaan we samen op zoek naar de therapie of coaching die het beste bij jou past.

bottom of page