top of page
arno-smit-sKJ7zSylUao-unsplash.jpg

VERBINDEN

Coaching rond (zelf)liefde en relaties

Of je nu momenteel in een relatie zit of niet, jouw liefdespad is een persoonlijke reis die alleen jij kunt bewandelen. Elke relatie is uniek en brengt af en toe uitdagingen en conflicten met zich mee. Bovendien kunnen stress, onzekerheden, verschillende communicatiestijlen of intimiteitsverlangens wegen op de relatie tussen jou en je partner.

 

Via coaching en therapie leren we jou (en je partner) hoe je met deze uitdagingen omgaat en hoe je tevreden kunt zijn met jouw huidige situatie. Samen gaan we aan de slag met jouw eigen verhaal. Want net zoals relaties, zijn ook jouw ervaringen, opvoeding en persoonlijkheid uniek. Dat maakt het soms uitdagend, maar ook interessant. Klaar om jouw liefdessituatie in handen te nemen?

Herken je jezelf in een (of meerdere) situaties?

 

 • Je bent het beu om single te zijn en je eenzaam te voelen.

 • Je hebt je vorige liefde nog niet helemaal losgelaten en wil vooruit met je leven.

 • Je bent ontevreden met je huidige relatiestatus en wil daar graag verandering in brengen.

 • Je hebt verlatings- of bindingsangst en dat heeft een impact op jezelf en/of op je relatie.

 • Je hebt een stabiele relatie maar verlangt samen met je partner naar meer intimiteit.

 • Jij en je partner botsen steeds op dezelfde communicatieproblemen en komen er samen niet uit.

 • Je zit niet op dezelfde golflengte als je partner en hebt andere verwachtingen, behoeften en wensen in jullie relatie.

 

Soms loopt een relatie niet zoals we willen. En dat begrijpen we maar al te goed. Ook ons pad verliep niet altijd vlekkeloos. Maar dankzij een persoonlijk ontwikkelingstraject leerden we onszelf en onze behoeften beter kennen. We leerden tevreden zijn met hoe ons leven er op dat moment uitzag. En dat wensen we jou ook toe. Samen gaan we op zoek naar wie je echt bent, hoe je kan omgaan met de uitdagingen van je liefdesleven en welke stappen je kan zetten om verandering teweeg te brengen. Is het geen tijd om ja te zeggen tegen een liefdevoller leven?

WhatsApp Image 2023-10-02 at 11.29_edited.jpg

We helpen je graag via:

1-op-1 liefdescoaching

Of je nu single bent of een relatie hebt, soms heb je behoefte aan een vernieuwend perspectief. We bieden een veilige omgeving waarin je volledig tot jezelf kunt komen en actief aan de slag gaat met je uitdagingen. Via onze coaching ontwikkel je meer zelfliefde en leer je opnieuw verbinden.

Relatietherapie

Tijdens een aantal sessies leer je samen met je partner om je kwetsbaar op te stellen, eerlijker te communiceren en effectiever je emoties te delen. Optioneel helpen we jullie om via ademwerk, relaxatie of massagetherapie om (opnieuw) dichter naar elkaar toe te groeien.

Workshops in groep

Soms is de kracht van een groep exact wat je nodig hebt op vlak van (zelf)liefde. We bieden op regelmatige basis workshops aan in groep. Zo leer je via de ander ook jezelf beter kennen, op een informatieve en interactieve manier.

Online liefdescoaching

Via een online coaching sessie krijg je nieuwe inzichten omtrent jouw liefdesleven en kom je tot werkelijke verandering. Je krijgt ook praktische tips en oefeningen. We werken via coaching, partstherapie en relaxatie. Deze sessie is 100% online, via Zoom.

DSC_0409.JPG

Na het volgen van therapie

of coaching:

 • ben je tevreden met jouw huidige relatiestatus.

 • ervaar je meer liefde in je leven, zowel met jezelf als met je partner.

 • leef je meer vanuit je hart dan vanuit je hoofd, en dat brengt rust.

 • ben je opnieuw klaar voor een nieuwe liefde.

 • heb je geleerd hoe je beter kan omgaan met onzekerheden en stress in je relatie.

 • begrijpen jij en je partner elkaars intimiteitsbehoeften beter.

 • kunnen jullie persoonlijke noden en behoeften duidelijker communiceren naar elkaar.

 

Wil jij ook meer (zelf)liefde ervaren?

 

Tijdens een eerste gesprek bespreken we samen waar je vastloopt en waar je precies hulp zoekt. We bekijken samen welke vorm van therapie of coaching het beste bij jou (en je partner) past. Heb je als koppel een gezellige en ontspannen ruimte bij je thuis? Dan komen we graag op verplaatsing.

Bekijk meer informatie over onze visie en tarieven.

Hoe zij hun leven zagen veranderen:

bottom of page