top of page

Loopbaancoaching

Ervaar minder stress in je huidige job

Je huidige job kan stress geven omwille van uiteenlopende redenen : een te hoge werkdruk, een gebrek aan voldoening, moeilijke relaties met collega's/personeel, onzekerheid over je prestaties, perfectionisme...

Vind de job die bij je past 

De job die bij je past, is een job waarin jij jou ontspannen zelf kan zijn, jouw sterke punten in de verf zet, energie en zelfvertrouwen geeft en je motiveert om telkens opnieuw het beste uit jezelf te halen. 

Voelt je job niet zo aan, dan is een loopbaangeleidingstraject misschien iets voor jou. 

Wanneer je weet wie  je bent, weet je beter wat je wilt.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een vorm van individuele coaching, waarmee we niet alleen de huidige oorzaken van je stress en ontevredenheid in kaart brengen, maar ook concrete stappen zetten richting het verwerven van een job die bij je past of het opnieuw tevreden zijn in je huidige job.

 

Door middel van gerichte vragen, tools en inzichten breng ik je tot de essentie van wie je bent en wat je nodig hebt om met minder stress en met meer zelfvertrouwen keuze's te maken. 

 

Het resultaat van een loopbaangeleiding is een actieplan, waarmee je aan de slag kan om je huidige job anders te ervaren of waarmee je op zoek kan op de arbeidsmarkt naar een job, die beter bij jou past.

 

Mijn aanpak

Via een persoonlijke en warme aanpak help ik je aan meer zelfinzicht en zelfvertrouwen zodat je betere keuze's leert maken en minder stress ervaart in jouw job. Wat je van mij mag verwachten is dat ik oplossingsgericht werk en jou graag tot actie aanzet!
 
Voor wie?
  • Je verlangt naar een job die bij je past.

  • Je wil beter leren omgaan met stress in je huidige werksituatie.

  • Je bent op zoek naar meer evenwicht tussen je werk en je privé.

  • Je wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

  • Je wil leren om minder perfectionistisch te zijn.

  • Je ervaart problemen met collega's, diensthoofden ...

  • Je wil voldoening halen uit je job. 

  • Je wil ontdekken waar je echte talenten liggen.

Praktisch

Iedereen die 7 jaar werkervaring heeft in loondienst of zelfstandig is heeft recht op loopbaancheques.​ De loopbaanbegeleiding duurt 4 uur en kost slechts 40 euro!

Na deze 4 uur heb je recht op 3 uur extra loopbaanbegeleiding voor 40 euro!

Elke 6 jaar hebt je recht op 7 uur loopbaanbegeleiding.

 

Twijfel je of je in aanmerking komt doordat je bv. in een speciaal statuut zit? Aarzel niet om contact op te nemen met mij. Dan kijken we samen wat voor jou mogelijk is!

De loopbaanbegeleiding gebeurt in samenwerking met

erkend loopbaancentrum It makes sense.

logo_loopbaancheques-550x165.jpg
Logo - it makes sense - outlined stroke

Getuigenissen

bottom of page