maangroep-1.jpg
maangroep-2.jpg

Zomerreeks Vrouwengroep op Nieuwe Maan

Tijdens deze zomerreeks komen we gedurende 3 maanden samen met een klein groepje vrouwen om te delen met elkaar en onze intenties neer te zetten tijdens de nieuwe maan! 

Van harte welkom!

Bij een volle maan laten we dingen los. Gedurende een nieuwe maan zijn we klaar om te focussen op wat we willen creëren en manifesteren in ons leven. Datgene waarvan we dromen en waar we wakker van liggen, daar kunnen we nu mee aan de slag.

 

De energie van een nieuwe maan helpt ons hierbij en versnelt dit proces! We kunnen nu sneller en beter onze wensen en intenties verwezenlijken, zeker als we weten HOE we dat kunnen doen.

 

Omdat we met een klein groepje werken, neem ik de tijd om voor iedereen individueel uit te rekenen welk thema aan bod kan komen de komende maand en waarop er kan gefocust worden.  Er is ook voldoende ruimte voor ieders individueel proces.

 

Ik zal jullie met veel liefde en op een intuïtieve, creatieve manier ondersteunen in dit proces

 

Het werkt echt

Sinds 2018 zit ik op maandelijks basis samen met een groepje vriendinnen waarbij we werken met onze nieuwe maan intenties. Het is ongelooflijk welke stappen we sindsdien elk op zijn beurt gezet hebben richting ons authentieke zelf en het leven die echt bij ons past.

 

Hierdoor wil ik dit mooie werk verder verspreiden en meer vrouwen de kans bieden om samen met mij te groeien naar een leven met meer levensvreugde en voorspoed!

Wat gaan we doen

  • Onze basis geboortegevens bekijken en ontdekken in welk levensgebied we aanstaande maand zaken kunnen manifesteren en transformeren!

  • We gaan aan de slag met een schrijfopdracht, meditatie, visualisatie, beweging, kaartjes trekken, een creatief proces (bv werken met klei, een collage, een tekening, muziek volgens de energie van het moment en de energie die past bij elke verschillende nieuwe maan)

  • De start van een transformatieproces voor jou waarin je meer gaat leven vanuit jou echte zelf en een leven gaat leiden die beter bij je past!

  • Je komt terecht in een groepje gelijkgestemde vrouwen waar je met elkaar zult delen en van elkaar zult leren!

  • Je wordt toegevoegd in een whatsapp groepje waarin tips, meditaties en info wordt gedeeld om jullie proces te stimuleren en waar vragen kunnen gesteld worden omtrent jouw manifestatieproces.

Getuigenissen

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Tarief:

Voor 3 sessies 
Tarief: 150 euro

Inschrijving definitief na overschrijving op rek nr. BE23 3770 3011 4291

Praktisch

 

Dinsdag 28 juni, dinsdag 26 juli en dinsdag 30 augustus 2022

Ontvangst op 14.45u, start om 15u - einde om 18.30u

Locatie : Heistraat 7, Zwijnaarde (Gent) 30 min rijden van Kortrijk. (carpoolen mogelijk!)

Max 6 vrouwen!

Bij mooi weer zitten we buiten in de mooie tuin. 

Meebrengen : warme sokken, dekentje, kopje, schriftje, stylo,

BELANGRIJK : gelieve jouw geboortegegevens zo snel mogelijk door te sturen zodat ik voldoende tijd heb me voor te bereiden.

inschrijven via info@leslyvancoillie.be (opgelet, inschrijving is pas definitief via mailtje en na betaling)