top of page
groep-retraite-breed-1.jpg
lesly-rivier-1.jpg

Volle maan vrouwenretraite
vrijdag 7 oktober tem. maandag 10 oktober 2022

  • Heb jij zin om samen met een klein groepje vrouwen te herbronnen in de mooie natuur van de Ardennen?

  • Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en astrologie?

  • Hou je ervan om samen te zijn en te delen met andere vrouwen? 

  • Wil je graag verwend worden met lekkere gezonde voeding en een heerlijke massage? 

  • Heb je nood aan meer innerlijke rust?

 

Dan ben je van harte welkom om mee te gaan met ons!
 

Tijdens de 3daagse gaan we ten volle genieten van de natuur, de rust en het gezellig samen zijn onder vrouwen! Dit zullen we doen aan de hand van een transformerend volle maan ritueel, via ademwerk, via het delen onder elkaar en via verschillende creatieve, meditatieve, relaxerende werkvormen. Centraal staat ons lichaam als ingangspoort tot onze diepe rust. 

Daarnaast zullen we verwend worden met lekkere vegetarische maaltijden die zullen verzorgd worden door collega Hanne. Ook zal Hanne elk van ons verwennen met een ontspannende massage tijdens de 3 daagse!

Doordat we met een klein groepje zijn, neem ik de tijd om voor iedereen individueel uit te rekenen welk effect de volle maan heeft op iedereen zijn leven in het huidige moment. Op die manier kunnen mooie transformatieprocessen op gang komen. 

Dit alles zal overdag doorgaan in een mooie yurt (grote ronde tent) en in de natuur. We eten en slapen in een chalet op een loopafstand van de yurt.

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom deze retraite?

We leven in een chaotische en transformatieve tijd waarin het belangrijk is ons steeds meer af te stemmen op ons echte zelf en op de weg van onze ziel. Hiervoor is het nodig meer te leven vanuit ons hart ipv uit ons hoofd. Als we daarin slagen ontwikkelen we een betere relatie met onszelf en met de onze omgeving. Wanneer we ons verbonden voelen met onszelf en de wereld om ons heen, ervaren we veel minder stress. 


Het is mijn missie om andere vrouwen mee te nemen op reis naar een diepere verbinding met zichzelf vanuit een veilige setting. We zijn allen spiegels van elkaar en door te delen in kwetsbaarheid, leren we van elkaar en groeit ons bewustzijn. Ik heb ervaren dat de yurt een ideale plek biedt om dit proces van transformatie te ondersteunen.


 

 

 

 

Volle maan in ram op zondag 9 oktober 2022

Tijdens een volle maan kunnen onze emoties uitvergroot worden. Dit betekent niet altijd iets negatief. Net zo goed kan je extra veel vreugde of speelsheid ervaren… wat er in je leeft, dat wordt sterker! Tijdens de retraite is er ruimte voor al jouw gevoelens, van verdriet tot boosheid, van vreugde tot speelsheid. We zijn er voor en met elkaar als sisters!

Met de volle maan in ram op zondag 9 oktober krijgen we de kans om te groeien en evenwicht te scheppen in ons gevoel van zelfvertrouwen en assertiviteit . We krijgen de kans  onszelf te spiegelen en onze emoties onder de loep nemen wat betreft in onze kracht staan. We zullen loslaten wat we niet meer nodig hebben en zullen ons openstellen voor nieuwe mogelijkheden in ons leven.

Dit alles zal gebeuren in een openhartige, veilige sfeer van verbondenheid!

wandeling-bos.jpg
yurt-1.jpg

Getuigenissen

Inschrijven:

Inschrijven en betaling kan tot ten laatste 30 september 2022
 

Tarief: 420 € voor 3 dagen

Inclusief overnachting, massage, ontbijt, lunch en diner, bronwater en biologische thee. Tijdens de pauze is fruit en een gezond dessertje voorzien.

De vrijdagavond 7 oktober is er geen diner voorzien, maar wel een vers soepje. Wil je graag nog iets extra meebrengen? Dan kan je dit gerust ter plaatse opwarmen. 

Mee te nemen: bedlinnen, badhanddoek, eventueel je eigen kussen, wandelschoenen, regenjas, losse kledij, een rugzak en drinkfles kan praktisch zijn. Zitpoefje of stoeltje om op te zitten (bv. iets wat je kan meenemen tijdens de wandeling), insectenspray. Heb je een muziekinstrumentje? Fijn dat je het meebrengt!

Wil je er graag bij zijn of heb je nog verdere vragen? Dan kan je mij mailen info@leslyvancoillie.be of bellen 0499/62 97 97

Bij inschrijving wordt het exacte adres meegedeeld. Je komt met eigen vervoer. (carpoolen kan onderling besproken worden in het facebook evenement.)

Rekeningnummer: BE 23 3770 3011 4291
Overschrijving met mededeling : jouw naam  + retraite oktober 2022

Praktisch

Incheck : vrijdag 7 oktober om 19u

Aanvang programma:  zaterdag 8 oktober om 10u

Einde programma: maandag 10 oktober om 17u

Programma : de 3-daagse wordt via een vaste structuur opgebouwd. Daar binnenin laat ik graag ruimte om in het moment te voelen hoe de groepsenergie zit zodat ik de sessies hierop kan afstemmen.

Elke namiddag is er een pauze voorzien, zodat er voldoende ruimte is voor onszelf!

Er is plaats voor 6 vrouwen. Ik kies er bewust voor om met een klein groepje samen te komen zodat we een diepe verbinding kunnen aangaan met elkaar! Ik kijk er alvast heel erg naar uit jou te ontmoeten.

bottom of page