groep-retraite-breed-1.jpg
lesly-rivier-1.jpg

Volle maan vrouwenretraite
vrijdag 15 tem. zondag 17 april 2022

  • Heb jij zin om samen met een klein groepje vrouwen te herbronnen in de mooie natuur van de Ardennen?

  • Wil je beter voor jezelf zorgen, her-opladen, je meer verbonden voelen met jezelf en jouw omgeving?

  • Ben je op zoek naar (innerlijke) rust en ontprikkeling in deze hectische tijden?

  • Wil je graag verwend worden met lekkere gezonde voeding? 

 

Dan ben je van harte welkom om mee te gaan met ons!
 

Tijdens de 3daagse gaan we ten volle genieten van de natuur, de rust, de stilte en gezonde voeding. Dit gaan we doen door aan de slag te gaan met een transformerend volle maan ritueel, door meditatie, relaxatie, door te delen onder vrouwen, door lichaamsgericht werk, dans én door ons te laten leiden door onze vrouwelijke energie! Daarnaast zullen we ons opnieuw verbinden met de rivier en proeven van wat het koude water met ons doet. (geen verplichting, wel een zachte uitnodiging om uit je comfortzone te gaan). 

We zullen verwend worden met lekkere vegetarische maaltijden die zullen verzorgd worden door Anja Landsheere!

Doordat we met een klein groepje zijn, neem ik de tijd om voor iedereen individueel uit te rekenen welk effect de volle maan heeft op iedereen zijn leven in het huidige moment. Op die manier kunnen mooie transformatieprocessen op gang komen. 

Dit alles zal overdag doorgaan in een mooie yurt (grote ronde tent) en in de natuur. We eten en slapen in een chalet op een loopafstand van de yurt.

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom deze retraite?

We leven in een chaotische en transformatieve tijd waarin het belangrijk is ons steeds meer af te stemmen op ons echte zelf en op de weg van onze ziel. Hiervoor is het nodig meer te leven vanuit ons hart ipv uit ons hoofd. Als we daarin slagen ontwikkelen we een betere relatie met onszelf en met de onze omgeving. Wanneer we ons verbonden voelen met onszelf en de wereld om ons heen, ervaren we veel minder stress. 

Dit past helemaal bij het thema van de volle maan in weegschaal.


Het is mijn missie om andere vrouwen mee te nemen op reis naar een diepere verbinding met zichzelf vanuit een veilige setting. We zijn allen spiegels van elkaar en door te delen in kwetsbaarheid, leren we van elkaar en groeit ons bewustzijn. Ik heb ervaren dat de yurt een ideale plek biedt om dit proces van transformatie te ondersteunen.


 

 

 

 

Volle maan in weegschaal op zaterdag 16 april 2022

Tijdens een volle maan kunnen onze emoties uitvergroot worden. Dit betekent niet altijd iets negatief. Net zo goed kan je extra veel vreugde of speelsheid ervaren… wat er in je leeft, dat wordt sterker! Tijdens de retraite is er ruimte voor al jouw gevoelens, van verdriet tot boosheid, van vreugde tot speelsheid. We zijn er voor en met elkaar als sisters!

Met de volle maan in weegschaal op zaterdag 16 april krijgen we de kans een diepere verbinding met onszelf en onze omgeving te ervaren. We krijgen de kans  onszelf te spiegelen en onze emoties onder de loep te nemen wat onze relatie met onszelf en onze omgeving betreft. We zullen loslaten wat we niet meer nodig hebben en zullen ons openstellen voor nieuwe mogelijkheden in ons leven.

Dit alles zal gebeuren in een openhartige, veilige sfeer van verbondenheid!

wandeling-bos.jpg
yurt-1.jpg

Getuigenissen

press to zoom

press to zoom
1/1

Inschrijven:

Inschrijven en betaling kan tot ten laatste 31 maart 2022
 

Tarief: 420 € voor 3 dagen

Inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, bronwater en biologische thee. Tijdens de pauze is fruit en een gezond dessertje voorzien.

Mee te nemen: bedlinnen, badhanddoek, eventueel je eigen kussen, wandelschoenen, regenjas, losse kledij, een rugzak en drinkfles kan praktisch zijn. Zitpoefje of stoeltje om op te zitten (bv. iets wat je kan meenemen tijdens de wandeling), insectenspray, zonnecrème. Heb je een muziekinstrumentje? Fijn dat je het meebrengt!

Wil je er graag bij zijn of heb je nog verdere vragen? Dan kan je mij mailen info@leslyvancoillie.be of bellen 0499/62 97 97

Bij inschrijving wordt het exacte adres meegedeeld. Je komt met eigen vervoer. (carpoolen kan onderling besproken worden in het facebook evenement.)

Rekeningnummer: BE 23 3770 3011 4291
Overschrijving met mededeling : retraite april 2022

Praktisch

Incheck : donderdag 14 april om 20u

Aanvang programma:  vrijdag 15 april om 10u

Einde programma: zondag 17 april om 17u

Programma : de 3-daagse wordt via een vaste structuur opgebouwd. Daar binnenin laat ik graag ruimte om in het moment te voelen hoe de groepsenergie zit zodat ik de sessies hierop kan afstemmen.

Inchecken donderdagavond 14 april om 20u

Start vrijdagochtend 15april (10u tot 12u) : verbinden met de natuur, meditatie

Middag (12.15 u tot 14u) : lunch + me-time

Namiddag (14u tot 16u) : wandelen, volle maan ritueel, dansen, muziek, relaxatie…

Namiddag (16.30u tot 18u) : deelronde, verbinding met de groep rond onze (innerlijke) ervaringen van de dag.

Avond (18u tot 19u): heerlijke diner

Avond 19.15u tot 20.15u : massage, zingen, mediteren, dansen…waar de groep zin in heeft  (vrijblijvend!)

Elke namiddag is er een pauze van 30 minuten voorzien, zodat er voldoende ruimte is voor onszelf!

Er is plaats voor 4 vrouwen. Ik kies er bewust voor om met een klein groepje samen te komen zodat we een diepe verbinding kunnen aangaan met elkaar! Ik kijk er alvast heel erg naar uit jou te ontmoeten.