top of page

Life coaching

Je bent goed genoeg

Wanneer je jezelf als goed genoeg vind, ervaar je zelfliefde! Een liefdevolle verbinding met jezelf is niet alleen belangrijk om gelukkig en veerkrachtig in je eigen leven te staan, maar ook om een goede relatie te ervaren met jouw omgeving.

 

Wat is life coaching?

Via life coaching leer je jezelf beter kennen. Je leert begrijpen waarom je bepaalde dingen denkt, voelt en doet, en je zal ook leren HOE je anders kan omgaan met jezelf en eventueel ook met jouw omgeving. Zowel kleine en als grote levensvragen kunnen hier aan bod komen. Van ik weet niet welke keuze ik moet maken, ik voel me vaak onzeker, tot ik heb communicatieproblemen met mijn partner.

 

Het resultaat van life coaching is meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen en meer verbondenheid met jouw omgeving.

Mijn aanpak :

Via een persoonlijke, warme, intuïtieve aanpak luister ik zonder oordeel. Jouw hele persoon en verhaal mogen er zijn, waardoor klanten zich meestal snel veilig en vertrouwd voelen.
Ik sta erom bekend zowel intuïtief als professioneel onderbouwd te werken. Dit betekent dat ik werk via de verschillende lagen van jouw zijn (mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel). Ik hecht ook veel belang aan een individuele en holistische aanpak. Iedereen is uniek!  Jouw hulpvraag staat centraal wat best bij jou past en waar jou nood ligt. 

Luisteren, gerichte vragen stellen, feedback geven, jou confronteren, spiegelen, de juiste methodiek uitkiezen die jou snelst vooruit helpt, tot het geven van de troost die je nodig hebt, dat is mijn engagement. Meestal kom ik heel snel tot de essentie. 
 

Voor wie is life coaching geschikt?
 

  • Voor iedereen die op de een of andere manier nood heeft aan professionele ondersteuning omdat ze nood hebben aan meer (zelf) inzicht of inzicht in een bepaalde situatie en hier verandering in willen. Hier wil ik doelgroep zo ruim mogelijk omschrijven maar tegelijk ook dat perfectionisme :/

  • Wat je ook doet, het lijkt nooit goed genoeg te zijn. 

  • Je bent perfectionistisch.

Praktisch:

Een life coaching sessie duurt normaal 1 uur. Volledig vrijblijvend komen mensen gemiddeld een 6-tal sessies.

Tarief:

60 euro per sessie van 1 uur

70 euro per sessie van 1.30 uur

Het beste wat je kan worden is jezelf! 

Getuigenissen

bottom of page