top of page
IMG_5464.jpg

Schenk jezelf de tijd en ruimte om
te leren leven vanuit je hart!


Retreat Ibiza  .  7 dagen .  voor singles & koppels

Re-connection
Retreat IBIZA

Een diep-transformerende
innerlijke reis voor singles en koppels.

Schenk jezelf de tijd en ruimte om te leren leven vanuit je hart!

Retreat Ibiza  .  7 dagen .  voor singles & koppels

De kern van deze retreat is dat we zullen leren hoe we meer liefde voor onszelf en de ander kunnen ontwikkelen, dit via de wet van aantrekkingskracht en het tot rust brengen van ons zenuwstelsel. 

Samen zullen we (verbonden) ademen, bewegen, mediteren en relaxen. Stap voor stap, dag na dag zal je jouw hart meer openen via een combinatie van lichaamsgericht werk, groepsdynamica en coaching.

We voorzien dagelijks een ochtend- en avondworkshop, waarin je vooral zal ervaren hoe je meer in verbinding kan komen met jezelf. Sommige oefeningen zullen je prikkelen om je speelsheid en spiritualiteit naar boven te halen. Andere oefeningen zullen je diepe ontspanning en rust schenken. De oefeningen gaan steeds door op het ruime yogadeck met zicht op de baai of in de villa.

 

Naast de oefeningen, krijg je ook een stukje theorie mee. Je zal onder andere bijleren over onze nervus vagus, je wordt getraind in een gezonde manier van communiceren en leert hoe je op een evenwichtige manier kan omgaan met jouw emoties. Daarnaast geven we ook onze jarenlange kennis en ervaring mee over de wet van aantrekking, de kracht van je gedachten, kwantumfysica en meer… alles om je zenuwstelsel te ontprikkelen en tot rust te brengen, zodat je ook na de retreat, kan ontspannen en je stress verlaagt.

 

Maar we gaan niet alleen oefenen en bijleren!

 

Er wordt ook ruim tijd voorzien om te genieten, te ontspannen en Ibiza te verkennen. Om de pracht en intensiteit van dit mooie eiland te ervaren, is er ook een daguitstap naar Es Vedra voorzien. Daar zullen we de kracht van Ibiza benutten om nog dieper tot onszelf te komen. Daarnaast gaan we ook de sfeer van een typische hippiemarkt opsnuiven en is er een avond voorzien waar we samen iets gaan eten in een traditionele Ibiza bar. 

Deze innerlijke reis is geschikt voor singles en koppels (M/V) die stress ervaren, zowel binnen als buiten hun relatie en er niet in slagen om zich te ontspannen door:

 

 • een lage eigenwaarde 

 • bindings- of verlatingsangst

 • moeilijk oude relaties loslaten

 • afhankelijk zijn van anderen of je partner

 • moeilijk je grenzen kunnen aangeven

 • eenzaamheid

 • codependentie

 • destructieve relaties

 • communicatieproblemen ​​

 • perfectionisme

 • een gebrek aan zelfvertrouwen

Gedurende de volledige retreat scheppen we een ruimte die veilig aanvoelt, zodat je helemaal jezelf kan en mag zijn. Respect, aanvaarding voor onszelf en de ander is essentieel. Er is geen voorkennis vereist. Wel word je uitgenodigd op een verkennend gesprek voor de reis aanvangt.

Dagprogramma

We starten elke dag gemoedelijk met een zachte yogasessie en een gezond ontbijt.

 

Daarna gaan we aan de slag met onszelf tijdens de ochtend workshop. Gedurende een drietal uren (met tussenpauzes) verrijken we je met begeleide oefeningen, kennis, groepscoaching en deelmomenten.  

Stapsgewijs, dag na dag ontwikkel je meer liefde voor jezelf en voor de ander. 

 

We beëindigen de ochtendworkshop rond 13u30. Daarna ben je vrij om het eiland te verkennen. Je kan er gezellig shoppen in Santa Eularia (op 10 min afstand), een wandeling maken langs de kliffen (vlakbij via de achterpoort van de tuin), chillen aan het zwembad of genieten van de unieke Ibiza vibe.

 

Om 17u30 verwachten we je terug aan de villa voor een avondworkshop. Om 19u30 ronden we de workshop af. Daarna volgt een heerlijk driegangen avonddiner. We sluiten de dag (samen) af rond 20u30.

 

Tijdens de retreat wordt het programma dagelijks afgestemd op de groepsdynamiek. We beperken daarom het aantal deelnemers tot 12 personen.

Deelnemers van de vorige editie omschrijven deze retreat als: plezierig, samenhorig, verbindend, verrijkend en verdiepend. Ze vertelden ons nadien dat ze ontspannen terugkeren naar huis, krachtige tools hebben gekregen om beter te communiceren en sindsdien minder in hun hoofd & meer in hun hart leven

IMG_5677.jpg

Begeleiding

IMG_5646.jpg

Lesly Vancoillie

Mijn drijfveer is om mensen te laten leven vanuit hun hart en ze terug te brengen naar hun ware essentie.

Ibiza is voor mij een krachtige plek waar ik thuis kom, waar mijn spiritualiteit een boost krijgt en waar ik groei in bewustzijn. Die ervaring deel ik graag met mijn deelnemers tijdens deze

Re-connection retreats. 

Assistentie: John Grootscholt

De villa

Je verblijft in een mooie, ruime villa te Santa Eularia met een prachtig zicht op de oostkust van Ibiza.

Deze villa beschikt over een gezellige living met keuken, een buitenzwembad met zeezicht, meerdere badkamers en voldoende slaapruimte voor 12 personen.

Een plek waar je helemaal tot rust zal komen.

Getuigenissen

"De Ibiza retreat is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik heb er opnieuw leren voelen en leren luisteren naar mijn lichaam. Ik besef nu dat ik al jaren de connectie met mezelf kwijt was en dat ik enkel nog in mijn hoofd leefde. Ibiza heeft de deur naar mijn gevoel terug geopend en daar ben ik eeuwig dankbaar voor." - Katrien Minne

Zin om erbij te zijn?

Deelnameprijs

Van 27 oktober (16u) tot 3 november (10u)

1699 euro per persoon met vroegboekkorting als je inschrijft voor 30 juni 2024

Daarna 1899 euro per persoonMinimaal 6 - maximaal 12 deelnemers. Je inschrijving is definitief bevestigd na overschrijving op het rekeningnummer:  ​BE23 3770 3011 4291

Inbegrepen

 • All-in verblijf in een mooie villa op een toplocatie

 • Ontbijt, lunch en avondmaal (vegetarisch)

 • 7 dagen / 7 nachten

 • Elke dag yoga & workshops

 • Diverse excursies naar Es Vedra, hippiemarkt, traditionele Ibiza bar,...

 • Professionele begeleiding
   

Optioneel: massage

Niet inbegrepen: heen- en terugvlucht, annulatie- en reisverzekering, autoverhuur voor privé gebruik, vervoer luchthaven-villa, persoonlijke uitgaven, diner en dranken bij uitstap, fooien.

Inschrijven kan tot 15 september 2024.

Lesly Vancoillie heeft het recht de retraite te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers, ziekte van de docent of overmacht. In geval van annulering door Lesly Vancoillie heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.

 

U kunt de retreat niet meer annuleren na betaling, tenzij u kunt aantonen via wettelijk schrift dat u te maken hebt met ongeval, ziekte of overlijden van een familielid in de 1st of 2de graad.

PHOTO-2024-04-28-18-33-01 (1).jpg
bottom of page