top of page
IMG_5770_bewerkt.jpg

Als jij goed in je vel zit, dan heeft dit zowel een invloed op jouw eigen welzijn als op jouw omgeving.

Jouw gedachten en emoties zijn verantwoordelijk voor de manier waarop jij jezelf en de wereld rondom ervaart.

Ik help je om af te rekenen met negatieve stemmetjes in je hoofd en onverwerkte emoties in je lichaam die ervoor zorgen dat je onzeker, angstig, twijfelachtig en neerslachtig door het leven gaat. 

Hallo,

Ik ben Lesly, 43 jaar en als erkend coach en therapeut streef ik in de eerste plaats naar een zo authentiek mogelijk leven voor mezelf. Leven vanuit mijn hart en ziel in plaats vanuit mijn hoofd is mijn drijfveer. Dat begint door me niet te laten leiden door de stemmetjes in mijn hoofd. Daarnaast, hecht ik als gevoelige vrouw veel belang aan de manier waarop ik omga met emoties.

Ik heb een holistische kijk op het leven en die visie trek ik door in mijn werk. Alles is verbonden met elkaar en heeft direct of indirect een invloed op onze psyche, ons lichaam, ons algemeen welzijn en onze omgeving.

Na veel persoonlijk ontwikkelingswerk en tal van opleidingen put ik uit een ruime professionele kennis en uit de wijsheid van mijn persoonlijke levenservaring.

Ik ervaar het dan ook als een voorrecht dat ik inmiddels vele mensen succesvol heb mogen begeleiden op hun weg tijdens een moeilijke periode.

Mijn visie

Wat je vandaag denkt en doet, heeft een invloed op morgen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Mijn leven is echter niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Na een lange weg, waarin ik meerdere diagnoses kreeg, van burn-out, depressie tot fibromyalgie, verlangde ik ernaar om opnieuw meer innerlijke rust te voelen. 

 

Door telkens opnieuw te kiezen voor milde, veerkrachtige gedachten, door te luisteren naar mijn lichaam, mijn onverwerkte emoties toe te laten en te kiezen voor een gezonde levensstijl heb ik de sleutel tot zelfliefde ontdekt.  Wat je vandaag denkt en doet, heeft een invloed op morgen.

Wanneer je stopt met oordelen ontstaat innerlijke rust.

Mijn motto

Ik geloof dat we allemaal op weg zijn naar een steeds bewuster wordende versie van onszelf, dat alles energie is en dat ons denken en voelen de kwaliteit van ons leven bepaalt. Innerlijke rust ervaren en je levensdoelen waarmaken is niet enkel voor de ‘lucky ones’. Het is voor iedereen toegankelijk als je er bewust voor kiest en bereid bent te investeren in jezelf!

Ik hou ervan om mensen aan te zetten tot veranderingsprocessen. Anderen inspireren om meer van zichzelf te houden, te geloven in zichzelf en te kiezen voor een leven die beter bij hen past, geeft me energie en laat het vuur in mezelf branden. 

 

Als ik zie hoe mensen meer innerlijke rust ervaren als ze de deur buiten gaan, dan geeft me dit een enorme voldoening. Want iedereen heeft het recht om vanuit zijn volle potentieel te leven en verdient het om gelukkig door het leven te gaan.

Heb je het gevoel dat ik iets voor jou kan betekenen?

Dan ben je van harte welkom!

Liefs​,
 

Lesly

bottom of page