top of page
eric-prouzet-FuK9tVXBFoI-unsplash_bewerkt.jpg

Back to (your) nature retraite
maandag 20 september tem. woensdag 22 september 2021

Heb je zin om samen met een klein groepje vrouwen te herbronnen in de mooie natuur van de Ardennen

Wil je beter voor jezelf zorgen, her-opladen, je meer verbonden voelen met jezelf en jouw omgeving? 

Ben je op zoek naar (innerlijke) rust en ontprikkeling in deze hectische tijden? 

Dan ben je van harte welkom om mee te gaan met ons!

Tijdens de 3daagse gaan we ten volle genieten van de natuur, de rust en de stilte. Dit gaan we doen door ons te verbinden met de natuur, te mediteren, relaxatie, dansen, massage, coaching, muziek, wandelen, zingen, een volle maan ritueel, delen onder vrouwen …

 

Daarnaast zal je verwend worden met lekkere verse biologische maaltijden! 

Dit alles zal overdag doorgaan in een mooie yurt (grote ronde tent) en in de natuur. We eten en slapen in een comfortabele chalet! 

 

Waarom deze retraite?
Wat de pandemie ons leert is dat verbinding en sociaal contact levensnoodzakelijk zijn om gelukkig en gezond te zijn. Maar ook een diepe verbinding met onszelf ervaren als alles buiten onszelf wegvalt is net zo belangrijk. We leven in een transformatieve tijd waarin het belangrijk is ons steeds meer af te stemmen op ons echte zelf en op de weg van onze ziel. Hiervoor is het nodig meer te leven vanuit ons hart ipv uit ons hoofd

 

Dit proces heb ik zelf ten diepste mogen ervaren de laatste jaren. Daarnaast heeft de pandemie me nog dichter in contact gebracht met de natuur. Daarom wil ik dit graag delen met andere vrouwen en hen meenemen op reis naar een diepere verbinding met zichzelf vanuit een veilige setting. We zijn allen spiegels van elkaar en door te delen in kwetsbaarheid, leren we van elkaar en groeit ons bewustzijn. Ik heb ervaren dat de yurt een ideale plek biedt om dit proces van transformatie te ondersteunen.

Volle maan in vissen op dinsdag 21 september 2021: 

 

Tijdens een volle maan kunnen onze emoties uitvergroot worden. Dit betekent niet altijd iets negatief. Net zo goed kan je extra veel vreugde of speelsheids ervaren… wat er in je leeft, dat wordt sterker! Tijdens de retraite is er ruimte voor al jouw gevoelens, van verdriet tot boosheid, van vreugde tot speelsheid. We zijn er voor en met elkaar als sisters! 

Met de volle maan in vissen op dinsdag 21 september krijgen we de kans onze spirituele zelf en onze intuïtie meer te ontwikkelen. We krijgen ook de kans dieper af te dalen in ons psyche en onze emoties onder de loep te nemen. We zullen loslaten wat we niet meer nodig hebben en zullen ons openstellen voor nieuwe mogelijkheden in ons leven. 
Dit alles zal gebeuren in een openhartige, veilige sfeer van verbondenheid!

 

Praktisch: 
Aanvang: maandag 20 september om 10u - Einde : woensdag 22 september om 17u

 

Programma : de 3daagse wordt via een vaste structuur opgebouwd. Daar binnenin laat ik graag ruimte om in het moment te voelen hoe de groepsenergie zit zodat ik de sessies hierop kan afstemmen. 

 

Ochtend (10u tot 12u) : verbinden met de natuur, meditatie
Middag (12.15 u tot 14u) : lunch + me-time
Namiddag (14u tot 16u) : wandelen, volle maan ritueel, dansen, muziek, relaxatie
Namiddag (16.30u tot 18u) : deelronde, verbinding met de groep rond onze (innerlijke) ervaringen van de dag. 
Avond (18u tot 19u): heerlijke diner 
Avond 19.15u tot 20.15u : massage, zingen, mediteren… (vrijblijvend!) 

 

Elke namiddag is er een pauze van 30 minuten voorzien, zodat er voldoende ruimte is voor onszelf! 

Er is plaats voor max 6 vrouwen. Ik kies er bewust voor om met een klein groepje samen te komen zodat we een diepe verbinding kunnen aangaan met elkaar! Ik kijk er alvast heel erg naar uit jou te ontmoeten! 

Tarief:
Tot 6 september betaal je 310 euro voor de 3 dagen ALL IN. inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, bronwater en biologische thee. Tijdens de pauze is fruit en een gezond dessertje voorzien.

Na 6 september betaal je 390 euro voor de 3 dagen ALL in. 

Er wordt een waarborg gevraagd van 50euro/persoon voor het afhuren van de chalet die wordt terugbetaald bij uitchecken woensdag 22september.

Mee te nemen: bedlinnen, badhanddoek, eventueel je eigen kussen, wandelschoenen, regenjas, oortjes (voor een goede nachtrust), losse kledij, zwempak/bikini, watersandalen, een rugzak, drinkfles en zaklamp kan praktisch zijn. Zitpoefje of stoeltje om op te zitten (bv. iets wat je kan meenemen tijdens de wandeling), insectenspray, zonnecrème (ik ga ervan uit dat we een prachtige nazomer zullen hebben ). Heb je een muziekinstrumentje? Fijn dat je het meebrengt!�

 

Wil je er graag bij zijn of heb je nog verdere vragen? 

Dan kan je mij mailen info@leslyvancoillie.be of bellen 0499/62 97 97 

Bij inschrijving wordt het exacte adres meegedeeld. Je komt met eigen vervoer. (carpoolen kan onderling besproken worden)
Ik ben niet verantwoordelijk voor plaatselijke ongevallen. 

Overschrijving:

voor 6 september 310 euro + 50euro waarborg via rekeningnummer BE 23 3770 3011 4291 met mededeling 'retraite september 2021'

Na 6 september : 390 euro + 50euro waarborg via rekeningnummer BE 23 3770 3011 4291 met mededeling 'retraite september 2021'

bottom of page